e-Kiosk.pl - Restauracja 2/2016
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Mamy dwie gwiazdki w Warszawie; Butchery and Wine zapoczątkowała rewolucję; Umami – w czym to się je; nie tykać klienta; festiwale kulinarne ożywiają rynek; logistyka w cateringu, cz. 1; Gastrobar: nie tylko gastro, lecz także bar; usiądźmy sobie na dworze; kawka, lunch i... do roboty; w Anglii herbatka trzyma się mocno; Bistro Mañana, Chorzów; restauracja z Przyszłością rusza po raz czwarty.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis