e-Kiosk.pl - Restauracja 1/2017
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Aplikacja UberEATS; VI edycja konkursu „Warszawa od kuchni”; targ z francuskimi produktami dla HoReCa; Pilsweizer S.A. stawia na franczyzę; dlaczego 500+ wybiórczo uderza w gastronomię; trendy w gastronomii w 2017 roku; dlaczego monitoring internetu jest ważny w restauracji; ubezpiecz swój biznes; sonda przeprowadzona wśród przedstawicieli branży nieruchomości pomoże w podjęciu decyzji, gdzie otworzyć nową restaurację; nie ma ludzi do pracy – prawda czy fałsz; sięgnij po trunki zachodnich sąsiadów; ponad cztery dekady temu firma Riedel dostrzegła zależność między kształtem karafki a smakiem i aromatem wina; restauracja z przyszłością 2016; do Bergamo po słodkie inspiracje; nowości produktowe; smak w liczbach.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis