e-Kiosk.pl - Restauracja 2/2017
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Kucharz intuicję wyrabia w szkole; perełki trzeba wyłowić; menu engineering; audytor jest jak ksiądz w konfesjonale; zdjęcia jedzenia muszą krzyczeć; technorattan dobrym wyborem dla restauratorów; (Nie)dostępne restauracje; kuchnia od kuchni; waga sztuki prezentacji; związek wina i trufli; wołowina, sałata z rzepy i śliwek kalifornijskich.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis