e-Kiosk.pl - Restauracja 4/2017
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Walka o street foodowy kawałek tortu; w ślad za klientem lokalnym podąża turysta; dowóz nie jest już domeną fast foodów; przekąski ft idealne na wakacje; przechowuj z głową; liczy się forma, nie treść; wzór na sukces w gastronomii; Polak uważa, że jak brudno w łazience, to i w kuchni; lider, a nie boss; Guinness w szklance i na talerzu; przestrzeń dla świadomych warszawiaków.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis