e-Kiosk.pl - Restauracja 1/2018
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Restauratorzy: najpierw liczenie strat, potem decyzje; nie umiem eksperymentować – mówi Michel Moran, właściciel restauracji Bistro de Paris; dzisiaj coraz więcej Po-laków decyduje się na korzystanie z gotowej oferty kulinarnej; Raport Stava o rynku dowozów jedzenia; biznes na czterech kółkach; krakowska gastronomia z duszą; wino bezalkoholowe w restauracji.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis