e-Kiosk.pl - Restauracja 4/2018
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Mirco Orbitello podpowiada, co ma nam do zaoferowania kulinarna Lombardia; jak Polacy zamawiają jedzenie; wyniki badania „Polacy na wynos”; tak cię widzą, jaki masz bar; postaw na dobrą fryturę; jak zadbać o higienę w kuchni; tapicerka na celowniku; biznes gastronomiczny w nowoczesnym wydaniu; co decyduje o sukcesie restauracji segmentu fine dining; nowości na berlińskiej scenie kulinarnej.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis