e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 4/2019

czytaj

Good Food Edycja Polska

4/2019 (11.04.2019)

Liczba stron: 108

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Tajemnice trendów, przepisy na szybkie co nieco, rynkowe nowości, kultowe drinki i wiele innych; Czosnek niedźwiedzi, rukiew wodna, szparagi - aromatyczne, delikatne, wiosenne; klasyczne dania brytyjskiej kuchni na wielkanocnym stole; bardzo słodki, trochę kwaśny - najlepszy sos do deserów; dobre także na deser - spróbuj „piworamisu”; na przykład skordalia; o restauracjach sieciowych, musujących winach; zastrzyk energii na śniadanie, lunch i kolację; proste wypieki na wiosenne ferie; wbrew pozorom syrop klonowy to bardzo wiosenny produkt; polecamy dania wege; Emma poleca przepis na wielosmakowe warzywne pity; wegański przewodnik dla mam; potrawy z brytyjskiego pubu; cały czas możesz jeść nie tylko zdrowo, ale też smacznie; szukaj inspiracji w kuchniach orientalnych.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis