e-Kiosk.pl - Restauracja 4/2019
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Onboarding czyli jak wprowadić i zatrzymać kelnerów; szklane naczynia, niezbędny elementem wyposażenia każdej restauracji; garmasz - przygoda kulinarna na miejscu i na wynos; przepis na skuteczną sprzedaż wina; rozmowa z Jerzym Pasikowskim, założycielem Polskiej Rady Kulinarnej i Klubu Szefów Kuchni, korporacyjnym doradcą kulinarnym NESTLÉ Polska; wywiad z Krzysztofem Kołaszewskim i Bogumiłem Jankiewiczem, założycielami sieci Bobby Burger; toalety, intymne wizytówki lokalu.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis