e-Kiosk.pl - Kuchnia 7/2019

czytaj

Kuchnia

7/2019 (01.10.2019)

Liczba stron: 164

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł

Opis

Kaczka, gęś, indyk, kurczak – jak je pomysłowo przyrządzić; Które produkty smakują teraz najlepiej; Marta Dymek piecze dynie i wyjaśnia różnice między nimi; Jesienny piknik z dynią w roli głównej; Dynia, czosnek, soczewica, chili i cynamon – co z tego ugotowała Dominika Wójciak; Kalafior – jak się go je na świecie; Przygotuj z nami masło palone; Co z resztkami ugotowanych ziemniaków; Co warto zobaczyć i zjeść w Kaliszu i okolicach.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis