e-Kiosk.pl - Restauracja 6/2019
 
Pojedyncze wydanie
11.00 zł
96,00 zł

Opis

Emocje i doświadczenia pozakulinarne to duża część wizyty w restauracji, która może mieć ogromny wpływ na to, czy goście wyjdą zadowoleni; koniec roku w gastronomii to okres wytężonej pracy i jednocześnie największych zysków; Ciprian Nicolescu, szef kuchni i ekspert z 28-letnim doświadczeniem w gastronomii, zdradza kilka sposobów na udany biznes; trendy w gastronomii 2020 roku.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis