e-Kiosk.pl - Restauracja 1/2020
 
Pojedyncze wydanie
11.00 zł
96,00 zł

Opis

Branża restauracyjna podsumowuje 2019 rok; trendy 2020 narzędziem marketingu; w co warto inwestować w kuchni; najciekawsze otwarcia w ostatnim czasie; Paweł Kałużny przekonuje, że można skorzystać z prostych narzędzi, które powodują, że wyniki finansowe restauracji się zwiększają, chociaż działania wydają się być niewidoczne.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis