e-Kiosk.pl - Restauracja 3/2020
 
Pojedyncze wydanie
11.00 zł
96,00 zł

Opis

Temat numeru: gastronomia od nowa; Michał Piosik opowiada o swojej decyzji i o tym, jaka przyszłość czeka branżę gastronomiczną; bezpieczeństwo lokalu w nowej rzeczywistości; Morski Zając – restauracja, która zaczęła od lockdownu; Bottiglieria 1881 z Krakowa z gwiazdką Michelin.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis