e-Kiosk.pl - Restauracja 3/2014
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Po roku przerwy Noma znów jest najlepszą restauracją na świecie; dobre wyniki Sfinksa; Katarzyna Zyzało została najlepszą baristką i pojedzie na Mistrzostwa Świata do Rimini; wieprzowina ze znakiem jakości; walka o rynek zamówień; czy Korea podbije świat kuchnią; krytyczni książęta gastronomii; czy gwiazdka Michelin warta jest starań i pracy; jak zbadać świeżość ryby; co warto wiedzieć o stekach, aby nie zamówić drogiej i niejadalnej podeszwy; polska Kuchnia wypiera włoską; siedem błędów, które najczęściej popełniają restauratorzy w swoich lokalach; restauracja w oparciu o technologie; władze Krakowa rozumieją korzyści płynące z dobrze funkcjonującej gastronomii, ale urzędnicy najchętniej kontrolowaliby wszystko; ziemniaczany biznes; przemyślana i dobrze skonstruowana karta win to pierwszy krok do sprzedania butelki wina; wystrój najlepszych restauracji; Brick i jej trzy poziomy.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis