e-Kiosk.pl - Restauracja 4/2014
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Mówi się o was – PR, promocja, narracja, restauracja, czyli dlaczego zwrot „mówi się o was” jest ważny w gastronomii; VIP Room bez tajemnic – dyskretne miejsce to tylko jedna trzecia sukcesu, najważniejsza jest profesjonalna, przeszkolona obsługa – gdy ogólny trend nakazuje restauratorom otwierać lokale o charakterze casual, VIP roomy są po przeciwnej stronie barykady, to miejsca dla wybranej klienteli, która potrzebuje najwyższych standardów; bystro w bistro – relacja kulinarna z podróży po Paryżu i Paryżu Wschodu – Sankt Petersburgu; dzieci kawy nie piją – kawiarnia specjalistyczna, czyli dla rodziców z dziećmi na przykładzie Kids & Friends; zabawa kolorami – poprzez dobór kolorów do wnętrza możemy optycznie modyfikować jego proporcje, wyznaczać strefy funkcjonalne i ukrywać słabe strony pomieszczeń.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis