e-Kiosk.pl - Restauracja 4/2015
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Czy Sfinks kupi da Grasso – na razie wiadomo, że negocjacje przedłużają się do końca września; Kręgliccy rozszerzają swoją działalność o ekologiczne rolnictwo; polscy przedsiębiorcy nie dbają o PR – a jeśli nawet dbają, to mylą go ze sprzedażą; jaką rolę odgrywa fotografia w restauracjach, opowiadają specjaliści; jakie lody jemy i dlaczego; gdy przychodzi Sanepid; higiena w restauracji; dajcie spokój z tym chmielem.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis