e-Kiosk.pl - Restauracja 2/2019
 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł
96,00 zł

Opis

Nowe lokale w Polsce; Nowe produkty i urządzenia; Zapowiedzi wydarzeń branżowych; Projekt technologiczny. Pomysł na dobry biznes czy bomba z opóźnionym zapłonem; Nie należy myśleć o gwiazdkach! Rozmowa z Alainem Passardem, właścicielem i szefem kuchni trzygwiazdkowej restauracji Arpège; Cała na biało; Jak komponować kartę win w restauracji?

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis