55 lat „Hotelarza”; najważniejsze wydarzenia na rynku; ceny w wakacje; GUS urealnia informacje; przewodnik po hotelowych trendach; śniadanie w hotelu – jak je zorganizować, żeby i gość, i hotel byli zadowoleni; kawa to ostatni smak, jaki gość pamięta, wychodząc z hotelu; śniadaniowe nowości; dostawcy i producenci artykułów spożywczych dla hoteli; analiza ryzyka – nowy wymóg RODO; kanały ruchu na stronie hotelu; wymogi prawne dotyczące prowadzenia basenu w hotelu; komfortowo pod stopami – wszystko o wyborze wykładzin hotelowych; jak dbać o wykładziny, aby służyły jak najdłużej; ochrona danych osobowych dotyczy także hotelowego SPA; HOTEL Z POMYSŁEM: Port 21 Pura Pool & Design Hotel – Krynica Morska; Norweska Dolina – Szklarska Poręba; Ibis Styles – Grudziądz.
Hotelarz to lider wśród pism branży hotelarskiej w Polsce. Od 1962 roku stanowi źródło inspiracji dla tysięcy czytelników związanych z rynkiem hotelowym. W każdym wydaniu magazynu znaleźć można m.in. przegląd najważniejszych branżowych aktualności, porady z zakresu zarządzania, marketingu i prawa, sekcja poświęcona technologiom i wyposażeniu hotelu.
Czytelnikami magazynu są właściciele i kadra zarządzająca różnego szczebla obiektów hotelowych, pracownicy firma dostarczających usługi i wyposażenie dla sektora HoReCa, uczniowie i studenci kierunków związanych z hotelarstwem i turystyką.
czytaj więcej
zwiń opis