Miasto w rytmie eko; gdzie trafia nasz smartfon, kiedy przestaje nam być potrzebny; luksus prostoty; trzy dyniowe propozycje na wrześniową niepogodę; dania kuchni azjatyckiej, które bez problemu przyrządzicie sami w domu; tiramisu w wersji wege; jabłko - polskie dobro narodowe na słodko i wytrawnie; zdrowie zębów, a choroby serca; co osoby z insulinoopornością powinny jeść, a czego unikać; gruszka - jesienny owoc na ratunek dla skóry i włosów; rozmowa z Moniką Chrzanowską, aktorką z ambicjami, rozmawiamy o podejściu do zwierząt, diecie i nowych wyzwaniach aktorskich; rozmowa z Katarzyną Ankudowicz, aktorką o wielu talentach, o smogu, zawodzie i diecie; jak nauczyć empatii; szkło kontra plastik - co jest bardziej eko; o chorobach, którymi możemy zarazić się od zwierząt; polskie przysłowia z warzywami i owocami w rolach głównych; Dolny Śląsk to raj dla turystów - ślady bogatej historii, piękna przyroda i urocze zakątki na każdym kroku; zapomniany superfood - każdy potrzebuje kogoś.
Magazyn VEGE to pierwszy lifestylowy miesięcznik skierowany do świadomych i wymagających odbiorców, dbających nie tylko o siebie i swoje zdrowie, ale także o pozytywne relacje z innymi ludźmi i jakość całego otaczającego ich świata. VEGE propaguje nowoczesny, alternatywny styl życia, nie tylko wśród wegetarian. Wegetarianizm kojarzy się przede wszystkim z dietą, ale dla wielu osób to również sposób myślenia, a co za tym idzie, życia. W związku z tym pismo zapewnia dawkę rzetelnych informacji dotyczących zdrowia i żywienia, prezentuje w przystępnej formie idee leżące u podstaw tego ruchu, przedstawia gwiazdy i autorytety, którym ten światopogląd jest bliski, a także daje rady przydatne w codziennym życiu.
czytaj więcej
zwiń opis