e-Kiosk.pl - Restauracja 3/2022
 
Pojedyncze wydanie
15.00 zł
96,00 zł

Opis

Dwa lata pandemii w branży gastronomicznej; „Instagrammable”, czyli trend, o którym powinien pamiętać każdy restaurator; Nowe produkty i urządzenia; ostatnio otwarte restauracje; Gastronomia w obliczu galopującej inflacji; Zrzeszanie się – sposób na przetrwanie zawieruchy na rynku gastronomicznym; Gastronomię trzeba kochać – rozmowa z Konradem Nadobnikiem; Nadprodukcja – zmora gastronomii; Własne pieczywo zwiększa prestiż restauracji.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis