e-Kiosk.pl - Restauracja 4/2022
 
Pojedyncze wydanie
15.00 zł
96,00 zł

Opis

Borówki w kuchni; Świadome wybory żywieniowe generacji Z; Nowe produkty i urządzenia; Ostatnio otwarte restauracje; Czy catering ma się dobrze; Fine dining nie zniknie, ale się zmieni – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim; Dlaczego warto się szkolić; Zawód menedżer restauracji; Wino do grzybów.

Restauracja jest profesjonalnym dwumiesięcznikiem dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa. Magazyn dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.

czytaj więcej zwiń opis