e-Kiosk.pl - Kuchnia 3/2016

czytaj

Kuchnia

3/2016 (23.02.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł

Opis

Najlepsze produkty miesiąca; kalendarium – co się dzieje w marcu; mazurek migdałowy z różą; biała kiełbasa – zrobisz ją w godzinę; popisowe dania Adriana Klonowskiego, szefa gdańskiej restauracji Metamorfoza i jego zespołu; chrzan, pięć propozycji Grzegorza Łapanowskiego; Wielkanoc godna króla według Macieja Nowickiego; regionalne potrawy z domowego twarogu; sezon na wodorosty. Zbiory wakame na japońskim wybrzeżu.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis