e-Kiosk.pl - Kuchnia 5/2016

czytaj

Kuchnia

5/2016 (19.04.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł

Opis

Najlepsze produkty miesiąca; co się dzieje w maju; tarta sernikowa z cytrusami i różowym pieprzem; rabarbar na słodko i wytrawnie; ogórek – pięć propozycji Grzegorza Łapanowskiego; zielone kanapki z gruszką i kiszoną marchewką według Mai Sobczak; majówka – grillujemy w amerykańskim i śródziemnomorskim stylu; robimy sosy do szparagów; smaki przywiezione z Polinezji; jak się robi kimchi w Korei Południowej – relacja Katarzyny Boni.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis