e-Kiosk.pl - Kuchnia 6/2016

czytaj

Kuchnia

6/2016 (17.05.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł

Opis

Najlepsze produkty miesiąca; co się dzieje w czerwcu; tiramisu z truskawkami; mieniące się kolorami potrawy z jadalnych kwiatów; sałata – pięć propozycji Grzegorza Łapanowskiego; jaglane smoothie z truskawkami i rabarbarem według Mai Sobczak; Luiza Trisno, szefowa restauracji Ramen Girl w Warszawie; Marty Dymek pomysły na tapiokę i szczaw; krem angielski – porady Pawła Zasławskiego; Dzień Dziecka – kuchnia małego smakosza.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis