e-Kiosk.pl - Kuchnia 4/2017

czytaj

Kuchnia

4/2017 (21.03.2017)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł

Opis

Korzenna, pieczona w cieście, faszerowana wątróbką, z sosem jabłkowym; jak na Dolnym Śląsku jedzenie łączy ludzi; wanilia – wykorzystaj ją na wiele sposobów; historia zmyślnego unikania zakazów; co z polską babą zrobił francuski cukiernik; 13 szybkich przepisów na wielkanocne śniadanie; jedziemy na święta do Portugalii i Jerozolimy.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis