e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 3/2018

czytaj

Good Food Edycja Polska

3/2018 (06.03.2018)

Liczba stron: 108

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Hervé This, francuski naukowiec, uznawany za ojca kuchni molekularnej, wybrał polską restaurację na ambasadorkę nowej metody obróbki żywności; mamy dla ciebie nieskomplikowane potrawy, które pomogą podkreślić rangę wydarzenia; skorzystaj z naszych przepisów na dania, które staną się ulubionymi potrawami twoich pociech; pomysł na wykorzystanie rzadko używanych składników; kolorowe potrawy pełne witamin i mikroelementów; Michał Iwaniuk – jeden z najlepszych cukierników w kraju – opowiada o swojej pasji i rodzinie; rodzinny wypad nie tylko dla fanów „Titanica”.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis