Tacos to jedna z najmodnieszych przekąsek – poznaj meksykański
dekoder smaku i sprawdzone przepisy, będące kwintesencją meksykańskiej kuchni; piwo – tajemniczy składnik; guru fitnessu przygotowuje smażone danie, po którym nie musisz mieć wyrzutów sumienia; Niomi Smart – blogerka kulinarna, która bije rekordy popularności; prosty lunch z łososiem, cytryną i kaparami; szef kuchni stacji BBC uczy nas, jak piec, by potrawy były soczyste i miały mnóstwo smaku; pieczony indyk, jakiego nie znałeś; makaron w kilkunastu odsłonach; kreatywne pomysły na desery dla dzieci; hala targowa, która wspiera rolników i producentów lokalnych przysmaków; Gary Barlow o potrawach swojego dzieciństwa; wszystko, co warto wiedzieć o Fairtrade; znakomite desery rodem z Italii; Wielkanoc last minute – łatwe menu dla 6 osób; kuchenne triki, ciekawostki, smaczki; pakory dopracowane do perfekcji.
Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.
czytaj więcej
zwiń opis