e-Kiosk.pl - Kuchnia 10/2013

czytaj

Kuchnia

10/2013 (25.09.2013)

Liczba stron: 92

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
7.00 zł

Opis

Panna cotta na wytrawnie - z kalafiorem i serem bursztyn; gdzie na Dolnym Śląsku można wypić dobre polskie wino; jesienne dania z polskim miodem; warzywne przekąski; dania na Światowy Dzień Wegetarianizmu; czekoladowe przysmaki na jesienną chandrę.



„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis