e-Kiosk.pl - Kuchnia 11/2014

czytaj

Kuchnia

11/2014 (21.10.2014)

Liczba stron: 148

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
7.00 zł

Opis

Najlepsze produkty sezonu; dynia: w zupie, w wieprzowym gulaszu, w placku z porami i orzechami oraz w wypiekach; molekuły i żużel – na gościnnych występach Łukasz Konik, szef kuchni restauracji hotelu Brant; dwa przepisy podstawowe na makaronowe ciasto oraz przepisy dodatkowe; Marty Dymek pomysły na topinambur; myśli na czubku widelca bezkresne namawianie na kresy; Małgorzata Minta o współpracy polskich i tureckich kucharzy oraz wspólnym projekcie Cook for Book.

Dodatki: Ciasta Jesieni.



„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis