e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 4/2016

czytaj

Good Food Edycja Polska

4/2016 (12.04.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Kulinarne trendy; wszyscy pieką w domu chleb; gwiazdy miesiąca; co zrobić, gdy brak Ci pomysłu na kolację; nie marnuj jedzenia – smakowite pomysły na resztki; kuchenne S.O.S. – posiłki dla zabieganych; dania z indyka w nowej odsłonie; puree – warto ruszyć głową, by zrobić je inaczej niż zwykle; wyruszamy na piknik; smaki świata; daj się zaprosić na niedzielny obiad; deser, jakich mało; sposób na niejadka – wypieki z dziećmi; czas na domowe ciasto; wielki powrót polenty; tort w kolorach tęczy; genialna, bezmięsna uczta; wskazówki ułatwiające gotowanie i przechowywanie; mąka mące nierówna.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis