e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 5/2016

czytaj

Good Food Edycja Polska

5/2016 (05.05.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Gwiazda miesiąca; najmodniejsze dania street food w twojej kuchni; nowe pomysły na dania z kurczaka; kuchenne dylematy – jestem wegetarianką, a mąż uwielbia mięso; zdrowa, sycąca potrawa, którą możesz zajadać się o każdej porze dnia; mnóstwo nowych propozycji na kolacje; pyszne jak cielęcina; warzywa w roli głównej; co jeść, by mieć zdrowe jelita; azjatycka sałatka na wynos; pięć zdrowych dodatków do dań głównych; solidna porcja antyutleniaczy w bardzo praktycznej wersji 3 w 1; nicejska sałatka z brytyjskim akcentem; daj się uwieść koreańskim smakom; dzielmy się dobrym jedzeniem; pyszne i łatwe do podzielenia wypieki; oszczędnie znaczy pysznie; cukierniczy majstersztyk autorstwa Cassie Best; romantyczna (i zdrowa) kolacja dla dwojga; desery jak z dawnej cukierni; lunchowe dania z brytyjskich pubów autorstwa Jamesa Martina; ryba, którą kochają wszyscy; aromatyczne i kruche pierożki gyoza; śliski temat – oleje.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis