e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 11/2016

czytaj

Good Food Edycja Polska

11/2016 (07.11.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Świeżo wyciskane, kolorowe soki, jako lekarstwo na zimowe przeziębienia oraz smutki; drinki na uroczyste okazje; kaszę kuskus zastępuje kalafior; pieczony indyk; szalone przepisy na świąteczne wypieki; trufle, pralinki i domowy zielnik; 10 pomysłów na małe, wieczorne co nieco; maślany pudding i owoce pod kruszonką; późne śniadania, w sam raz na niedzielę i święta; poznaj historię pierników od starożytności do dziś; żona kucharza gotuje; Tom Kerridge poleca sprawdzone „patenty”; desery, które zastąpią świąteczne dekoracje; autorki książek kulinarnych polecają wyjątkowe potrawy z rodzinnych stron; James Martin poleca pyszne przystawki; w Klubie ciast bajkowe wypieki, w które warto zaangażować dzieci; jak zapanować nad żywiołem świątecznych przygotowań; Diana Rusiłowicz poleca ciasto z koperkiem i placki ze śledziem.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis