e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 12/2016

czytaj

Good Food Edycja Polska

12/2016 (08.12.2016)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Włoska słoninka, czyli zdrowy tłuszcz; jabłka na patyku w oryginalnych smakach; autorski przepis na drink z tarninowej nalewki; mieszamy w tradycyjnych przepisach, by spróbować nowych; minestrone z indykiem – idealna zupa na zimowe dni; dania poprawiające nastrój w każdym dniu tygodnia; niebiańsko pyszne wypieki przygotowane przez zwycięzcę Great British Bake Off; początek świątecznego francuskiego menu, na które zaprasza Raymond Blanc; co zrobić z resztkami po grudniowych biesiadach; inspirowane kuchniami świata ciepłe dania, które przygotujesz w maksymalnie 20 minut; rękodzieła ciąg dalszy – zachwyć gości jadalną choinką z babeczek i napełnij dom aromatem pierniczków; pudding – wybieramy się na Wyspy Brytyjskie w poszukiwaniu sekretu tych klasycznych deserów; ciasto z mięsnym farszem i żurawiną prosto z Australii; Tom Kerridge serwuje w pierwszy dzień świąt bułeczki z homarem, kuropatwy w cydrze, puree z wędzonym masłem i krem z sorbetem herbacianym; gwiazdka z nieba wprost na Twoim stole, a to dzięki przepisowi na wypiek z niespodzianką w środku; dzielimy się praktycznymi poradami i sprytnymi patentami, żebyś lepiej radził sobie z kuchennymi wyzwaniami; piernikowa rolada z makiem i żurawiną według pomysłu Małgorzaty Kity.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis