e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 1/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

1/2017 (10.01.2017)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Sprawdź, co jest najlepsze zimą; burak wśród składników – mniej kalorii i bajeczny, różowy lukier na wierzchu; korzenie jak marzenie; czerwone pomarańcze mają swój czas – teraz są najlepsze; spróbuj wegetariańskich kotletów z jarmużu i komosy ryżowej; czekolada, jakiej nie znaliście; kilka porad i wspaniałe przepisy na dania z karmelem; intrygujące przekąski z niewyszukanych składników oraz drinki w kolorach tęczy; tradycyjny niedzielny obiad – na bogato, z bezowym plackiem po sewilsku na deser; rybna kolacja; potrawy dzisiejszej kuchni syczuańskiej; ulubione przyprawy Indii odkryte na nowo; James Martin zaprasza na słodkości z tropikalnymi owocami; mniej cukru, mniej kalorii, więcej zdrowia i satysfakcji – czym zastąpić zwykły cukier, nie rezygnując ze słodkiego smaku; migdały – jak dojrzewają, co w sobie kryją i z czym je jeść.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis