e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 2/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

2/2017 (09.02.2017)

Liczba stron: 116

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Zrób wietnamską kawę jajeczną, odwiedź festiwale kulinarne, zajrzyj do modnej restauracji i poznaj nowe produkty na rynku; czerwone bąbelki i przekąska z brie – idealny początek randki; kolby kukurydzy w oryginalnych posypkach; najsmaczniejsze naleśniki z różnych stron świata; jak stworzyć z dziećmi jadalny Układ Słoneczny; z czego zimą robić przetwory; łosoś w papilotach; 5 smakowitych propozycji, by zadbać o figurę przed wiosną; co jeść, aby w każdej dekadzie życia zachować zdrowie i sprawność; odchudzone a nadal smaczne kofty jagnięce w sosie curry; topinambur – oczarowuje smakiem w ciepłych sałatkach, zupach i daniach głównych; tajski ryż brokułowy podkręcony ostrzejszymi przyprawami; czy istnieje lepszy kawałek mięsa do podziału dla dwojga niż grubaśny stek; co zjeść na kolację; półka pełna puszek i moc pomysłów, jak je wykorzystać; menu z Kapsztadu; flagowe dania różnych części Państwa Środka; Tom Kerridge serwuje grillowaną makrelę, zapiekankę z jagnięciny i rzepy oraz rabarbar pod imbirową kruszonką; na owoce morza w azjatyckim stylu zaprasza autor bloga Kulinarny Odjazd; jak zmagać się z kulinarnymi wyzwaniami; jaki kawałek wołowiny kupić na konkretny rodzaj steku; wybierz mięso do ostatniego smacznego kęska i zaserwuj je w supermodny sposób; jak przygotować się do słodkiej Wielkanocy.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis