e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 3/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

3/2017 (06.03.2017)

Liczba stron: 116

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Wiosenna dieta może być przyjemna; kremowe mini-puddingi z mascarpone i bananami; jednogarnkowe potrawy do których dodasz mnóstwo wiosennych warzyw, witamin i smaków; proste przepisy na jagnięcinę; przepyszne wieloskładnikowe kompozycje, przyrządzone w 20 minut; dania na obiad lub kolację, inspirowane kuchniami świata, od Maroka po Skandynawię; jak przygotować idealny omlet francuski; desery, które poprawią samopoczucie i nie zburzą wiosennych postanowień, dotyczących odchudzania; sycące i smaczne potrawy z roślinnych składników; chrupiące batoniki ze słonym karmelem i czekoladową polewą; paszteciki, tarty, bułeczki, placki, calzone, farsze i nadzienia na każdy gust – aż wspaniałych 13 przepisów; ryby i owoce morza w wersji na ostro; wegetariańska uczta; sprawdzone przepisy najlepszych kucharzy; przepis na ciasto francuskie, a potem klasyczne Eccles przechodzą metamorfozę; wszystko o ryżu; jak suszyć, przechowywać, do czego używać suszonych listków, łodyg, płatków; Tomasz Kołodziej – podróżuje, gotuje i zaprasza na smakowitego bloga.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis