e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 5/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

5/2017 (19.05.2017)

Liczba stron: 116

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Tarta pomarańczowo-czekoladowa; dobre jedzenie na majówkę; kwiatowa panna cotta z truskawkami maślaną kruszonką i inne desery marzeń; codzienna porcja zdrowia bez wysiłku; śniadanie w 10 minut; szaszłyki wołowe w orzeźwiająco-pikantnej marynacie; odwrócone ciasto z karmelizowanymi bananami oraz inne wyzwania dla małoletnich cukierników; tarta bakewell; szykowne eklery, słodko-pikantne bułeczki bao z boczkiem i inne przykłady nowoczesnego jedzenia; ciasta i torty godne weselnych stołów; świeże wege-odkrycia; uroczysty obiad – gdy chcesz porządnie nakarmić rodzinę, która nie przepada na nowinkami; podróże – Maroko i Tajlandia; słodkie motyle z lukru; szałwia hiszpańska; felieton Emmy Freud o kulinarnych obyczajach nowojorczyków; truskawkowe desery Renaty Karoń-Słomczyńskiej.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis