e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 9/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

9/2017 (19.09.2017)

Liczba stron: 116

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Miodowy smak późnych fig świetnie komponuje się zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi daniami; doświadczona redaktorka Cassie Best zdradza, jak gotować szybciej, smaczniej i bez konieczności używania skomplikowanych sprzętów; aromatyczny, gęsty czatnej śliwkowy z dodatkiem marynowanych cytryn; niepozorna, zielona pasta zamknięta w małym słoiczku, pomoże ożywić każdy posiłek – od śniadania, po kolację; soczysta pieczeń z apetycznie wyglądającą skórką oraz mnóstwo resztek, z których szybko coś przygotujesz; opowieść Sophie Manolas pokazuje, że zdrowe odżywianie może być skutecznym lekarstwem na przewlekłą chorobę i... sposobem na życie.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis