e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 10/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

10/2017 (19.10.2017)

Liczba stron: 116

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Dowiedz się, które kawałki mięsa są najsmaczniejsze i jak je przyrządzać; ciasta francuskie od kuchni; przysmaki na pocieszenie; sobotni wieczór w domowym kinie; rewelacyjna zupa, która po brzegi napakowana jest witaminami i mikroelementami; doceń soczewicę i przygotuj z niej trzy błyskawiczne i sycące kolacje; jeden z najlepszych szefów, jakich znamy, zdradza, jak zrzucił 70 kg bez żadnych wyrzeczeń i w fantastycznym nastroju; gotowanie dla opornych, czyli proste, niedrogie i oryginalne obiady; dyniowe szaleństwo – Brytyjka Emma Freud doświadcza na własnej skórze szału, jaki Nowy Jork przeżywa podczas Halloween.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis