e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 11/2017

czytaj

Good Food Edycja Polska

11/2017 (24.11.2017)

Liczba stron: 116

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Poznaj pandoro, zrób koktajle z prosecco, przyrządź rozpływający się w ustach camembert, poznaj nowości rynkowe i historię chleba; 25 świątecznych momentów; przyrządzamy smaczne ciacha; przepisy naszych szefów kuchni plus triki na łatwiejsze gotowanie; kolorowe i superzdrowe menu na spotkanie z przyjaciółmi; odświętna kolacja dla pary z przepiórką w roli głównej; desery – szałowe propozycje, które każdemu przypadną do gustu; pieczona szynka, marynowany łosoś, sernik z klementynkami – propozycje na składkowe przyjęcie; klasyki w nowych odsłonach do zrobienia w 20 minut; Pascal Brodnicki – znany kucharz, który nigdy nie spoczywa na laurach; Bear Gryls – twardziel uwielbiający zdrowo gotować; gwiazdy miesiąca – to, co najpyszniejsze z żurawiny, klementynek, krewetek, kalafiora i brukselki; domowe przepisy Richy Hingle; jaki tłuszcz jest najlepszy do pieczenia ziemniaków, jak sprawić, by ciasto płonęło i inne ciekawostki kulinarne; wymyślona na potrzeby książki, a smaczna też w rzeczywistości: zupa literacka; deser amaretti z klementynkami.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis