Trendy i nowości; uroczysta kolacja z okazji święta, które w tym roku przypada 16 lutego; wykorzystaj to, co zimą najsmaczniejsze; menu na poprawę kondycji; guru fitnessu, Joe Wicks, specjalnie dla was przyrządza niskowęglowodanową kolację – papryki nadziewane indykiem; Joanna Blythman udowadnia, że można wygrać z uzależnieniem od cukru; batony z ciągutkowym wnętrzem; pomysły na dania przygotowane z użyciem spiralizera; tortilla dla bardzo głodnych; szlachetne sery i ich długo skrywane tajemnice; zawijaniec a la Yorkshire pudding; weekendowe rarytasy; Laura Trott – mistrzyni olimpijska w kolarstwie torowym – dzieli się swoimi ulubionymi rodzinnymi recepturami; ceniona felietonistka kulinarna eksperymentuje z kalafiorem; słodkie i słone rozkosze podniebienia na walentynkowy wieczór; dania kuchni ulicznej z całego świata; John Torode i jego domowe meze; wszystko, co musisz wiedzieć o duszeniu, żeby wydobyć z potraw maksimum smaku; jak wybrać idealną łopatkę do smażenia, łatwo obrać granat, zrobić majonez na 12 sposobów – jednym słowem, kuchenne triki, ciekawostki, smaczki; zainspiruj się recepturami sprawdzonymi przez pokolenia i skorzystaj z przepisów na dania zwiastujące przedwiośnie.
Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.
czytaj więcej
zwiń opis