e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 10/2018

czytaj

Good Food Edycja Polska

10/2018 (26.09.2018)

Liczba stron: 108

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Sprawdzone przepisy na smakowite potrawy, które uczynią październik jednym z najprzyjemniejszych miesięcy w roku; legenda GoodFood podpowiada, jak przyrządzić obłędne Fettuccine alfredo; halloweenowe menu; trzy propozycje z dyni do wyboru; czy retro desery mogą być jeszcze pyszniejsze; sekret idealnej pieczeni; jakie cuda pomoże wyczarować wolnowar; pełna kwasów omega, obniżająca cholesterol owsianka; śniadanie, lunch i kolacja - pełne warzyw i owoców; chińszczyzna od A do Z; nowy pomysł na hot pot z wołowiną; lekki deser dla fanów czekolady; jak przyrządzić lubiane przez wszystkich dania, by nikt się nie zorientował, że nie zostały kupione na wynos; pomysły na potrawy z pełnym wartości odżywczych składnikiem; Botswana - kraina marzeń nie tylko kulinarnych; przekąski na przyjęcie; pulchne, pieprzne i zwinięte w spiralki - kiełbaski Cumberland zapiekane z jabłkami i cebulą.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis