e-Kiosk.pl - Good Food Edycja Polska 3/2015

czytaj

Good Food Edycja Polska

3/2015 (08.06.2015)

Liczba stron: 132

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
8.00 zł

Opis

Tradycyjne konfitury truskawkowe oszałamiające zapachem i smakiem; bób - zielony ulubieniec dzieci i dorosłych; kuchnia śródziemnomorska; menu na wyjątkowe uroczystości; agrest wraca do łask; oryginalne sałatki, którymi zaskoczysz gości; rodzinny podwieczorek z okazji Dnia Mamy; posiłki dla tych, którzy dbają o linię; warzywa w płynie, czyli domowe koktajle; bijemy rekordy sprawności intelektualnej; wegetariańskie propozycje dla zabieganych; pomysłowe desery dla wegan; królewska uczta bez mięsa; croissanty odsłaniają swe tajemnice; gnocchi krok po kroku; możesz to zrobić lepiej - w roli głównej szparagi i bób; ciasto, które kwitnie; dania z rusztu, którymi nakarmisz tłumy; James Martin zaprasza na lunch; zdrowy posiłek nie tylko dla przyjezdnych; butik w wersji mini; kulinarne podróże - brazylijskie party w pełnym słońcu.

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
To idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy. Wszystkie przepisy są starannie sprawdzone, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC - źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają wielomilionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.
Good Food Polska to praktyczny poradnik, to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z najróżniejszych kultur świata. Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału.

czytaj więcej zwiń opis