Magazyn Kuchnia poleca kolekcję dla smakoszy, wydanie „Z każdej mąki”. Aż 101 receptur z wykorzystaniem mąki pszennej, żytniej, orkiszowej, a także orzechowej kukurydzianej, kokosowej, migdałowej, kasztanowej i żołędziowej. Do tego 42 propozycje na zdrowe wypieki bez glutenu; 23 obiady i aż 43 desery. Upieczemy chleby z dodatkami, bułeczki słodkie i wytrawne, muffiny, makarony, ciasta oraz wegetariańskie zapiekanki.
Wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia”.
Święta - Boże Narodzenie i Sylwester
Wydanie 6/2016 w Kolekcji dla smakoszy magazynu Kuchnia to 108 przepisów świątecznych, w tym tradycyjne potrawy wigilijne; 22 bożonarodzeniowe mięsiwa, 21 przepisów na słodkie wypieki oraz 42 potrawy idealne na sylwestrową noc.
czytaj więcej
zwiń opis