e-Kiosk.pl - Kuchnia 11/2017

czytaj

Kuchnia

11/2017 (17.10.2017)

Liczba stron: 124

Dostępne na:

 
Pojedyncze wydanie
9.00 zł

Opis

Włoszczyzna – gotowana i pieczona; dynia, boćwina, chleb na zakwasie, czosnek dojrzewający, twardy ser – co z tego ugotuje Dominika Wójciak; Marty Dymek sposób na bakłażana i dynię; Adam Woźniak, szef kuchni Bistro B13 w Gdańsku; co facet przyrządzi z dyni, gruszek i fig; dyniowe purée – do czego je wykorzystać; gęś duszona w karmelu; Południowy Tyrol – Alpe di Siusi; 48 godzin w Bukareszcie.

„Kuchnia” to magazyn dla smakoszy, ceniących oryginalne przepisy kulinarne, zainteresowanych zwyczajami kulinarnymi w różnych zakątkach świata i decydujących się na eksperymenty w kuchni. Dwumiesięcznik ukazuje się od stycznia 1995 roku; jego średni nakład wynosi 39 tys. egzemplarzy (ZKDP, 2008). Od wydania 3/09 pismo zyskało nową, dynamiczną szatę graficzną.

Inspirujące pomysły na przygotowanie oryginalnych potraw znajdują się też w serwisie internetowym pisma i portalu Gazeta.pl – Ugotuj.to.

czytaj więcej zwiń opis